Althea

12.06.2015 11:35

Althea

Althea je líčena jako žena s dlouhými vlasy a křídly na zádech a na hlavě. Většina jejích soch je vyobrazena oblečená v županu a má zavřené oči, symbolizující její věčný spánek. V některých vyobrazeních nese modrý kámen.

 

Zápas bohyň

Althea měla soutěžit s Vestinel o přízeň svého otce. Každá z nich měla vytvořit svět. Král bohů Desmodeus s radostí sledoval svět Althey, zatímco svět Vesnitel jej děsil.

Tak si Althea získala otcovo srdce.

Vestinel žárlivá na Altheino vítěztví,rozhodla se sestru otrávit, protože ona jako bůh nemůže zemřít, Althea byla uvržena do hlubokého spánku, jedem Vestinel.

Svět Althey vzkvétal, ačkoli se styv bohyně začal projevovat ve světě.

 

Vzestup božské magie

Během prvních let, mocný mudrc, který byl schopen bojovat proti Black dragonovi holýma rukama, hledal učedníky, se kterými by mohl sdílet své znalosti.

Vybral si Jakoba, loajální vyznavač Althey. Jackobova nově nalezená znalost magie se stala základem božské magie, nebo magie Althey. A šířil tyto znalosti dál, později vytvořil řád cleriků.

 

Do propasti

Bez protijedu, Althea i nadále trpí ůčinky jedu Vestinel. V důsledku toho se svět začne měnit. Nové říše, další nepřátelé, tato říše byla nazvána Propastí, protože bílá mlha pokrývá celou krajinu.

V propasti jsou tvorové divocí a vstoupit dovnitř nepřipravený, může být rychlým rozsudkem smrti. Také Althea pláče, v propasti se objevují kulovité kameny nazvané slzy bohyně, znamení neustálé bolesti Althey pod vlivem jedu.

 

Tak heraldik Scholars a celý svět žádají o pomoc dobrodruhy, aby v propasti porazili bestije které se tam nacházejí.